Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
www.avtogumi.com - Автомобилни гуми и джанти
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало Любопитно Nissan 370 Z избра Yokohama ADVAN Sport
Nissan 370 Z избра Yokohama ADVAN Sport

Yokohama Rubber Co.,Ltd, оповести, че ултра-високоскоростните гуми ADVAN Sport са одобрени за оригинално оборудване на NISSAN 370Z с размери 225/50R18 95W на предната ос и 245/45R18 96Wна задната ос.

NISSAN 370Z e снабден с 3.7 литров V6 двигател с мощност 332 конски сили. Автомобилът бе пуснат на пазара в Япония на 1-ви Декември 2008г., като постепенно се предвижда въвеждането му на световния пазар.

Разработена да предостави изключителна стабилност и високо ниво на комфорт при много високи скорости ADVAN Sport бе избрана, като оригинално оборудване за NISSAN 370Z.

От пускането си на пазара през 2004г. гумите ADVAN Sport са одобрени от Bentley Continental , Porsche 911 Carrera 4, Audi S8, както и модели от топ клас AMG на Mercedes Benz.

ADVAN е олицетворението на глобалната концепция на Yokohama за спорт и върхово ниво на преставяне . Нейната висока ефективност и качество са световно признати и заслужено е одобрена, като стандартно оригинално оборудване от повечето водеши компании в производството на луксозни автомобили от най-висок клас. В областта на моторните спортове ADVAN е основен доставчик на WTCC сериите от 2006-та година насам, както и до края на 2009г.

Източник: www.avtogumi.com

 

Сподели с приятели

Галерии


Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин