Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
Дизайн, интериор, екстериот. Свежи идеи за дома
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало На две колела Peugeot Speedfight3 - легендата се завръща...
Peugeot Speedfight3 - легендата се завръща

12 години след производството на първия скутер Speedfight и 8 години след появата на Speedfight2, Peugeot пуска новото му поколение Speedfight3. Скутерът, от чийто предшественици са продадени над 500 000 бройки, ще е налчиен при дилърите на марката от пролетта.


Моделът е с привлекателен и спортен външен вид.  Фаровете му са изпъкнали, рамата е по-ниска, а задната част  е олекотена, за да се открояват въздухозаборниците. Мигачите в задната част придават hi-tech вид на скутера, а новите огледала с двойно рамо допълват спортното му излъчване.

Speedfight3 се е разделил със старите технически стандарти и се е адаптирал според новите изисквания на пазара. Дължината му е нараснала с 12см., а междуосието - с 3см., което е подобрило значително комфорта. Седалката е на височина 800мм., а широчината и е увеличена.


Сигурността е безусловен приоритет на Peugeot. За целта, скутерът е оборудван с преден спирачен диск shuricane 215мм., който е с 20% по-голям от този на старата версия. Комбинацията с радиален спирачен апарат с две бутала е технология, използвана в спортните мотори и изкачва Speedfight3 на върха при 50-кубиковите скутери.


Първоначално машината ще се предлага с два двутактови двигателя с работен обем 50куб.см. Първият е с въздушно охлаждане и е по-икономичен, а вторият е с течно охлаждане и е по-ефективен. По-късно към тях ще се присъедини и четиритактов, едноцилиндров, чийто работен обем също ще е 50куб.см.
 

Сподели с приятели

Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин