Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
Дизайн, интериор, екстериот. Свежи идеи за дома
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало По вода Показват първата лодка с горивни клетки в края на ...
Показват първата лодка с горивни клетки в края на април

Няколко австрийски компании са разработили съвместна концепция за хибридна лодка, която ще работи с горивни клетки. Проектът ще бъде представен пред широката публика на 29 април на най-дълбокото езеро в страната – Траунзее.
Той е готов за серийно производство, твърдят от корабостроителницата Frauscher, базирана в Гмунден. Припомняме, че миналата година тя пусна в производство първия в света сериен хибриден модел на моторна лодка, задвижвана с електричество и дизелово гориво.

Настоящият модел ще черпи електрическата си енергия от водород. Другите участници в новия проект са Fronius, лидер във фотоволаичните системи, батериите и зарядните за тях, и Bitter, прочута с разработките на модели от гамата General Motors в малки серии.

Източник: Агенция Speed-Press
 

Сподели с приятели

Галерии


Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин