Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
Дизайн, интериор, екстериот. Свежи идеи за дома
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало Любопитно КUMHO създаде уникална екологична гума за Nissan Q...
КUMHO създаде уникална екологична гума за Nissan Qazana Сoncept


Силно екологично влияние
За да усигури минимално изхвъляне на вредни емисии в атмосферата и оптимален разход на гориво за концептуалния си продукт , KUMHO използват множество супер модерни иновативни технологии в областа на промишления дизайн.

Новия нано материал изграждащ гумата гарантиа ултра ниско съпротивление на търкаляне без да се компроментира представянето в мокри пътни условия. Подредбата на протектора и структурата на страницата дават необходимия баланс между  off-road  и on-road  представяне, изискващо се от дизайнерите при разработката на концепцията.


Британската връзка
Разработката на гумите е била ръководена от Роб Далтън (Rob Dolton)  шеф на Европейския технически Център на кумхо (КЕТС) , който работи в тясно сътрудничество с Nissan Design Europe през последните 5 месеца на проекта.  Qazana е визия за бъдещия малък кросоувър автомобил на Нисан , който ще се произвежда в заводите на компанията базирани в Съндърланд.


Концептуални гуми за концептуални автомобили 
KUMHO
е предпочитан партньор в разработката на  гуми за прототипни автомобили за концептуалните автомобили на най -големите световни призводители.

Роб Далтън е единствения автомобилен дизайнер зает в индустрията за производство на аавтомобилни гуми и част от неговите спецефични задачи е да следи непрекъснатото динамично развитие на автомобилния пазар и нужните за него гуми.
Иновативния дизайн и технология на KUMHO са намирали приложение в  голям брой концептуални автомобили сред който :


  • Three Kia SOUL concept vehicles (the Diva, Burner and Searcher) - Geneva 2008

  • Holden Coupe 60 - Melbourne 2008

  • GMC Denali XT hybrid pickup - Chicago 2008

  • Bio-ethanol powered Mazda Furai - Detroit 2008

  • GM Groove and Trax - New York 2007

  • Chevrolet Ultra WTCC - Paris 2006

Източник: avtogumi.com
 

Сподели с приятели

Галерии


Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин