Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
Дизайн, интериор, екстериот. Свежи идеи за дома
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало По вода „София Яхт шоу” отвори врати вчера...
„София Яхт шоу” отвори врати вчера

Първото за годината яхтено изложение в страната ни отвори врати вчера в „Интер Експо център” в столицата. Близо двайсет фирми, свързани с яхтинга, излагат своите продукти. Между 5 и 15% са някои от отстъпките в цените на плавателните съдове за развлечение от изложението. Пет български премиери привличат посетителите, а цената на входния билет тази година е два лева.


Шест модела на Monterey, един Williams, една Formula и два джета красят щанда на LZ Yachting. “Отстъпката ни варира между 5 и 15% според големината на лодката”, сподели със Speed-Press Лъчезар Братоев, генерален мениджър на компанията. На този щанд е и най-голямата яхта на изложението – Monterey 355, чиято цена за изложението е 350 000 долара. За първи път в България посетителите на изложението могат да видят и да се обзаведат със специализираните облекла Musto, с които се състезават участниците в регатата Vendee Globe.


Най-атрактивната лодка на шоуто е и една от премиерите на изложението – почти състезателният 11-метров моторен катамаран Nor-Tech 3600 Supercat с карбоново табло, спортни седалки и двойка двигатели с мощност около 1000 “коня”, с които чудовището може да вдигне над 235 км/ч по вода.

Друга премиера на изложението е светкавицата Fountain 38 Lightning, чието име и окраска красноречиво говорят за способностите. Сред лодките, показвани за първи път в България, е и Regal 21.00 RX. “Това е топ модел за миналата година, който досега не е показван в Европа, така че спокойно можем да кажем, че това е и европейска премиера на това боутшоу”, заяви Георги Михов, управител на Venid Yacht.


На изложението присъства и варненският производител на моторници – фирма Kadans, така че четвъртата премиера на изложението е 18-футовата лодка, чиято цена е около 30 000 лв. “Тази година мотото ни ще е български лодки на български цени”, сподели със Speed-Press Красимир Недялков, генерален мениджър на компанията. „Одисей Транс” ще запознае посетителите с едни от водещите по качество и стил английски луксозни яхти на Fairline, наградена с отличието “Моторна яхта на годината 2009” в категория “Флайбридж над 50 фута” през януари т.г. на международното яхтено изложение в Лондон с модела си Squadron 55. Max Marine и тази година изкушава с незабравими чартъри на борда на Dominator 68 или Aicon 85, които чакат желаещите за разходка по крайбрежието на Хърватия и Черна гора.Екипът на Windboat Rider посреща посетителите с цялата гама продукти на един от лидерите във ветроходния спорт – Nacra. Безмоторният им катамаран 570 e създаден специално за почитателите на екстремните спортове. Цената му е 10 600 евро без ДДС, но в момента той върви със 7% намаление и бонус неопренова екипировка.

Един от посетителите ще спечели романтичен яхт уикенд за двама. Жребият ще бъде изтеглен на 12 април, последния ден на изложението. Щастливата двойка ще бъде настанена в луксозна каюта и ще плава в български води, ще посети най-добрите плажове.


Източник: Агенция Speed-Press
 

Сподели с приятели

Галерии


Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин