Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
Дизайн, интериор, екстериот. Свежи идеи за дома
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало Автомобили Новият C-Quatre от Citroen
Новият C-Quatre от Citroen

Citroen разкри обновената си версия на европейския C4, в разширен вариант на автоизложението в Шанхай. Досега автомобилът се продаваше като C-Triomphe в Китай. Сега моделът е под името C-Quatre, което се появи във фейслифта на хечбека през 2008 г. Новия C4 sedan е получил също фейслифт.


Очевидни са някои от разликите на модела с предшественика му - нов дизайн на предната решетка, която е боядисана и в цвета на купето, отделените фарове за мъгла, предната част е по-издадена. Центърът на автомобила е леко вдигнат, което дава по-объл вид, също и повече пространство за пътниците отзад. За китайците явно 4 не е щастливо число, поради което автомобилът е наречен Quatre. Моделът ще се произвежда в Китай и ще излезе в две разновидности през юни.


Citroen показва новия си имидж пред 217-те си дилъра, медиите и публиката на тазгодишното моторшоу в Шанхай. Не случай марката е насочила усилията си към Китай, а поради огромния си успех там. Citroen ще стъпи в над 230 града до края на 2010 г. Ще бъдат направени 12 технически центъра за обучение и две училища по продажби в Ченгду и Лухан.

Източник: Агенция Speed-Press
 

Сподели с приятели

Галерии


Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин