Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
Дизайн, интериор, екстериот. Свежи идеи за дома
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало На две колела На 9 май ще се проведе мото обиколка на България...
На 9 май ще се проведе мото обиколка на България

На 9 май, деня на Европа, ще се проведе мото обиколка на България. Това е първото по рода си събитие, в което мотоциклетистите ще карат за наградата "Железен Бул".

Мото обиколката стартира на 9 май сутринта в 06:30 часа в София и завършва същия ден в 18:30 отново в София. Участниците ще минат по маршрута София-Велико Търново-Варна-Бургас-Ямбол-Пловдив-София, като са организирани срещи с мотористи от цялата страна. Маршрутът е с дължина 1000 км, които ще бъдат изминати от участниците за 12 часа.

Събитието се провежда със специалното съдействие на МВР - „Пътна полиция", а мотото е "Внимание и толерантност на пътя".
Медийни партньори на събитието са списанията Motor Show и Top Gear, както и Автомобилна информационна агенция Speed-Press, която ще отразява обиколката.

Източник: Агенция Speed-Press
 

Сподели с приятели

Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин