Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
Дизайн, интериор, екстериот. Свежи идеи за дома
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало Автомобили Skoda започна производството на Yeti...
Skoda започна производството на Yeti

На 12 май бе произведена първата Skoda Yeti. Автомобилът, слязъл от поточните линии на завода в Квасини, Чехия, е светлосин с 4х4 задвижване и 1,8-литров TSI двигател.


Преди да започне производството, Skoda Yeti премина през редица финални тестове. Едно от последните изпитания за модела се проведе в Осло, Норвегия. Модели с 1,8 TSI и 2,0 TDI двигатели и 4х4 задвижване бяха изпробвани в различни условия и всичките им системи бяха подложени на тест.


Yeti е градският кросоувър на Skoda с дължина 4233 мм, широчина 1793 мм, височина 1691 мм и колесна база от 2578 мм. Автомобилът има четвърто поколение 4х4 задвижване от Haldex и много практичен интериор, който благодарение на системата VarioFlex на задните седалки лесно предлага товарен обем от 1760 литра.


Източник: Агенция Speed-Press
 

Сподели с приятели

Галерии


Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин