Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
www.avtogumi.com - Автомобилни гуми и джанти
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало На две колела БАЛКАНСКИ МОТО-РОК СЪБОР - В.ТЪРНОВО 20-23 август ...
БАЛКАНСКИ МОТО-РОК СЪБОР - В.ТЪРНОВО 20-23 август 2009 г.


Старопрестолният град Велико Търново отново беше домакин на едно от най-големите събития за мото общността в България.

Тазгодишният мото събор привлече повече от 7 хиляди души. Резултатите от труда на домакините от МК "Bad Company" и МК “Боляри” са повече от изключителни – професионална сцена и озвучаване за музикалните изяви на дузина БГ групи, видео стена,  много състезания и игри, скоростни отсечки и атрактивно каране, томбола с награда... мотор Harley Davidson, еротично шоу и много други.


Градът се тресеше от рев на мощни мотоциклети, а хълма Света гора се превърна в рокерски рай. Пирона в програмата на събора беше концерта на Glenn Hughes /Deep Purple/ и неговата група.


Естествено като на мото събот не можеше да мине и без оплаквания. От достоверни източници дочухме, че бирата била студена, скарата безумно вкусна, мизуката и забаленията не спирали, жените и моторите красиви, а времето било просто чудесно.

 

Сподели с приятели

Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин