Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
www.avtogumi.com - Автомобилни гуми и джанти
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало На две колела Представиха Ducati Desmosedici GP9
Представиха Ducati Desmosedici GP9

Италианската фирма Ducati представиха новия прототип Desmosedici GP9 с който ще се състезава за сезон 2009 в Световния шамшпионат по мотоциклетизъм на писта - MotoGP. По традиция събитието по представянето отново беше на фона на бяла снежна покривка в планински зимен курорт Malga Zeledria в котловините на Алпите - Dolomites.

 

Новото в прототипа за сезон 2009 е карбоновата рама, която е първата такава, вградена в състезателен байк участващ в шампионата.Мотора беше представен от фирмените пилоти на Ducati - Ники Хейдън и Кейси Стоунър, тестовия пилот Виторио Гареци, в компанията на шефа на проекта Ливио Супо и много официални гости и журналисти.

 

Сподели с приятели

Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин