Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
Дизайн, интериор, екстериот. Свежи идеи за дома
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало По вода Световна награда за Marquis 500 SC в Кан...
Световна награда за Marquis 500 SC в Кан
Наскоро Маркиз Яхтс бе отличена с наградата за 2008 за ‘Яхта на годината' с ‘Най- добър вътрешен дизайн' , признание за новата яхта на компанията - 500 Спорт купе. Наградата бе обявена по време на Международния фестивал на забавленията 2008, който е най- голямото яхтено шоу за Европа, провеждано всяка година в Кан, Франция.

Церемонията по награждаването се състоя на гала- вечерята в Хотел ‘Карлтън' на брега на Френската Ривиера в Кан. Стотици професионалисти от бранша, собственици на яхти и местни официални лица имаха възможност да наблюдават вечерния парад на над дузина яхти, номинирани във всяка категория.

 

За Маркиз Яхтс, наградата бе получена от Паоло Бенчивени, вицепрезидент на Международен отдел за продажби на Маркиз Яхтс и Карло Нуволари от ‘Флотски архитекти Нуволари - Ленард' от Венеция, Италия.

Новата Маркиз 500 Спорт купе е най-новата яхта, създадена в партньорство между Флотски архитекти Нуволари - Ленард от Италия и Маркиз Яхтс, американския водещ производител на яхти с отлично качество. Резултатът е тенденция да се съчетава спортно купе със стил, качество и изпълнение, която се отстоява във всеки порт по света.


Опитът на Нуволари- Ленард в дизайна на най- иновативните световни мега- яхти е очевиден при интериора и вътрешния дизайн на Маркиз 500 Спорт Купе. Когато влезете в салона на яхтата веднага разбират, че това е специално място. Черешовата мебелировка и типа Зебрано, дървените подове и дизайнерските решения поставят тази яхта далеч от типичните лодки с експресен стил. Не само компонентите , а също и ръчната изработка са тези, които поставят 500 Спорт Купе твърдо в статута на класните яхти. Новата Маркиз е върхова бленда от изключителен италиански стил и изтъкната американска яхтена конструкция.


 

 Източник: http://www.royalyacht.bg

 

Сподели с приятели

Галерии


Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин