Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
www.avtogumi.com - Автомобилни гуми и джанти
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало На две колела България подписа договор за домакинство на MotoGP...
България подписа договор за домакинство на MotoGP
Днес следобед България подписа предварителен договор за провеждането на кръгове от шампионата MotoGP между 2012 и 2016 година. Парафи сложиха шефът на Българската федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов, изпълнителният директор на компанията DORNA, отговаряща за шампионата, Кармело Еспелета и депутатът Румен Петков.

Според предварителния договор България ще стане домакин на MotoGP във всичките класове – 125 cc, 250 cc и MotoGP, още през 2012 г. През това време у нас ще бъде изградена специална писта. До месец и половина ще стане известно къде ще бъде изградено трасето, но вече със сигурност се знае, че нашата писта ще бъде много модерна и ще има система за подгряване на горния, износващ се слой на асфалта, за да се постига оптимална температура.

На подписването на договора присъстваха президентът на ДАМС Весела Лечева и официални лица от DORNA.
 

Сподели с приятели

Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин