Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
Дизайн, интериор, екстериот. Свежи идеи за дома
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало На две колела Kawasaki отново в MotoGp
Kawasaki отново в MotoGp
Отборът на Kawasaki потвърди плановете си да напусне MotoGP през януари заради световната икономическа криза, но след преговори между тима и Dorna бе постигнато споразумение японската компания да участва в шампионата с един състезател.


Днес на сайтовете на Kawasaki бе публикувано следното съобщение:
Kawasaki обявява, че след конструктивни разговори между Kawasaki, Dorna и други обвързани страни, в MotoGP 2009 ще участва отбор от един ездач.

Решението бе взето след преговори, последвали обявлението на Kawasaki, че напуска шампионата заради икономическата криза. Състезател за новия отбор ще бъде италианецът Марко Меландри. Отборът ще бъде оборудван с мотоциклети и помощни материали Kawasaki.

Kawasaki достигна до това решение като резултат от нуждата от една страна от намаляване разходите на компанията и от друга – от задоволяване на всички свързани страни.
 

Сподели с приятели

Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин