Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
www.avtogumi.com - Автомобилни гуми и джанти
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало Автомобили
Nissan 370Z NISMO


Според информацията на фирмата, NISMO Z ще покаже редица промени в сравнение със стандартния модел. Мощността на двигателя V6 с обем 3.7 литра е повишена от 332 к.с. на 350 к.с.

прочети още

 
Opel готви нов малък SUV

Макар икономическата криза да нанесе сериозни удари върху GM и Opel, става ясно, че в групата продължава разработката на няколко нови модели. При това не става въпрос само за новата Astra. Критичната ситуация в General Motors носи много сериозни проблеми и за иначе успешните европейски марки Opel и Vauxhall.

прочети още

 
Hyundai i30 Blue бележи началото на Blue Drive технологията

Ново попълнение се присъедини към успешната гама на i30. Оборудван с новата старт-стоп система, Hyundai i30 Blue предлага намалена консумация на гориво и вредни емисии и е първият модел от серията Blue DriveTM.
Идентичен с i30, високоефективният i30 Blue с 1,6-литров бензинов двигател намалява разхода на гориво със 7% при комбиниран разход. Вредните емисии също намаляват от 152 г/км на 142 г/км.

прочети още

 
Специална серия на Alfa Romeo MiTo

По случай 46-годишния юбилей от регистрирането на международния клуб на Alfa Romeo (RIAR) компанията съобщи, че ще пусне специална версия MiTo.

прочети още

 
«Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща Последна»

Страница 10 от 42

Сподели с приятели

Галерии


Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин