Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
Дизайн, интериор, екстериот. Свежи идеи за дома
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало На две колела
България подписа договор за домакинство на MotoGP
Днес следобед България подписа предварителен договор за провеждането на кръгове от шампионата MotoGP между 2012 и 2016 година. Парафи сложиха шефът на Българската федерация по мотоциклетизъм Богдан Николов, изпълнителният директор на компанията DORNA, отговаряща за шампионата, Кармело Еспелета и депутатът Румен Петков.

прочети още

 
KTM представи E-bike
Електрическия KTM е готово за състезание ендуро с въртящ момент 40 Nm. Това не изглежда много, но при тегло на машината едва 90 кг (със 7 кг по-малко от 125-кубиковото ендуро на KTM). Тази маса и въртящия момент на 250-кубиков двутактов мотор при всякаква скорост на двигателя, правят машината нещо страхотно. Литиево-йонните акумулатори дават на KTM-а 40 минути каране при състезателни условия.

прочети още

 
FIM промени правилата за MotoGP

Световната мотоциклетна федерация FIM внесе редица забрани за състезателните мотоциклети и промени графика за състезанията за сезон 2009.

На 18 февруари Гран при комисията в MotoGP се събра и гласува редица промени за сезон 2009. Уточнен беше часовият график на състезанията, който ще е абсолютно еднакъв за всички надпревари през годината. Часовете (графикът по-долу) важат за местно време в страните, където се провеждат състезанията.

прочети още

 
Honda Fury 2010
На 16-ти януари, петък, на международното мотоциклетно изложение в Ню Йорк, American Honda представи на света  това, което много смятаха за най-радикалният дизайн, който Honda някога е правила: Fury 2010 излъчва такава враждебност и доставя такава наслада при каране, надхвърляща границите на мотоциклетизма.

прочети още

 
«Първа Предишна 1 2 3 4 5 6 7 Следваща Последна»

Страница 4 от 7

Сподели с приятели

Галерии


Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин