Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
www.avtogumi.com - Автомобилни гуми и джанти
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало По вода
Откриха най-голямото яхтено изложение у нас

От днес отвори врати за широката публика най-голямото яхтено изложение в България. Hypo Bulgaria Boat Show на пристанището във Варна е на площ от над 4 хил. кв. м. Представени са над 50 експоната на лодки, половината от които на вода.

прочети още

 
„София Яхт шоу” отвори врати вчера

Първото за годината яхтено изложение в страната ни отвори врати вчера в „Интер Експо център” в столицата. Близо двайсет фирми, свързани с яхтинга, излагат своите продукти. Между 5 и 15% са някои от отстъпките в цените на плавателните съдове за развлечение от изложението. Пет български премиери привличат посетителите, а цената на входния билет тази година е два лева.

прочети още

 
Показват първата лодка с горивни клетки в края на април

Няколко австрийски компании са разработили съвместна концепция за хибридна лодка, която ще работи с горивни клетки. Проектът ще бъде представен пред широката публика на 29 април на най-дълбокото езеро в страната – Траунзее.

прочети още

 
Световна награда за Marquis 500 SC в Кан
Наскоро Маркиз Яхтс бе отличена с наградата за 2008 за ‘Яхта на годината' с ‘Най- добър вътрешен дизайн' , признание за новата яхта на компанията - 500 Спорт купе. Наградата бе обявена по време на Международния фестивал на забавленията 2008, който е най- голямото яхтено шоу за Европа, провеждано всяка година в Кан, Франция.

Церемонията по награждаването се състоя на гала- вечерята в Хотел ‘Карлтън' на брега на Френската Ривиера в Кан. Стотици професионалисти от бранша, собственици на яхти и местни официални лица имаха възможност да наблюдават вечерния парад на над дузина яхти, номинирани във всяка категория.

прочети още

 


Сподели с приятели

Галерии


Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин