Анкета

Бихте ли си купили автомобил по време на кризата
 
 
Дизайн, интериор, екстериот. Свежи идеи за дома
Дизайн и изработка на интернет сайтове
Начало Съвети
7 начина да пестим гориво

Има много опаквания за високите цени на горивата! А не може ли да бъдем по-пестеливи в разхода на гориво?! Ето няколко съвета:

Карайте плавно!

Шофиране над позволената скорост, бързо ускоряване и рязко спиране. Това са симптомите на агресивния шофьор, който харчи най-много гориво. Обръщайте внимание на пътната обстановка наоколо. Ако светва червен светофар, отпуснете крака от газта. Не е нужно да се заковат спирачки на метър от спрелия пред вас автомобил. Опитайте се да поддържате постоянна скорост, когато сте извън града. Агенция за защита на околната среда е изчислила намаляване на разхода на гориво около 22 % за извънградско и 5 % при градско шофиране, ако се спазват посочените съвети

 

прочети още

 
«Първа Предишна 1 2 Следваща Последна»

Страница 2 от 2

Сподели с приятели

Галерии


Любопитно

Климатикът в колата спирал 80% от микробите

Автомобилните климатични инсталации намаляват с 80% микробите във вътрешността на колите, съобщи Франс прес, като се позова на доклад, изнесен пред участниците в 19-ия Европейски конгрес по клинична микробиология и заразни болести в Хелзинки.

Проучването е било извършено от учени в медицинския университет в Хановер, като са използвани три автомобила от различни марки на възраст от 5 до 12 години.

Прочети още
www.bestshopbg.com - Вашият онлайн магазин